Alkuun
  • Valitse maa
  • Navigation
  • Yhteystiedot
Filter
Products

Innovaatio

BSN medical käyttää laajaa teknistä asiantuntemustaan ja kansainvälistä toimintakykyään uusien innovaatioiden löytämiseen. Jatkuvat parannukset, uusimmat tekniikat ja huippuluokan materiaalit ovat asiakkaillemme tae sitoutumisestamme luotettavien ja korkealaatuisten tuotesarjojen jatkuvaan kehittämiseen.

BSN medical etsii jatkuvasti innovaatioita ja kehittää uusia asiakaslähtöisiä konsepteja, joiden tehtävänä on tarjota uudenlaisia hoitoratkaisuja ja parantaa siten sairauksien hoidettavuutta potilaittemme hyväksi.

Onko sinulla ratkaisu, idea, tuote tai liiketoimintaehdotus, joka voi parantaa potilaiden terveyttä? Mikäli on, klikkaa tästä.


Avaintekniikat

JOBST® Relax

JOBST® Relax on tarkoitettu täydentämään päivällä käytettävää kompressiohoitoa, ja se tarjoaa vaihtoehdon nykyisille yöaikaan käytettäville ratkaisuille. JOBST® Relax tarjoaa potilaan tarvitsemaa turvotuksen hallintaa tyylikkäässä ja potilaan odotusten mukaisessa mukavassa muodossa. JOBST® Relax on tarkoitettu lievän ja kohtalaisen lymfedeeman ylläpitovaiheen hoitamiseen.

JOBST® SOFTFITTM

JOBST® SoftFitTM Sukkaan kudottu elastinen silikonilanka takaa oikean asteittaisesti kevenevän kompression ja erinomaisen käyttömukavuuden.

Lisätietoja saat klikkaamalla oikealla olevia esikatselukuvia.

KOSTEUDEN TASAPAINOTUS

Tasapainottava Absorption Balancing -tekniikka tarjoaa Cutimed® Siltec® -tuotteissa haavapohjalle erinomaisen suojan liialta kosteudelta ihanteellisten parantumisolosuhteiden muodostumiseksi.

Lisätietoja saat klikkaamalla oikealla olevia esikatselukuvia.

3D-KUDONTA

Ainutlaatuisella 3D-kudontatekniikalla valmistetut Jobst® Elvarex Plus® -kompressiotekstiilit ovat saumattomia ja istuvat anatomisesti erittäin hyvin.

Lisätietoja saat klikkaamalla oikealla olevia esikatselukuvia.

DELTA DRY® VEDENKESTÄVÄ KIPSI

Delta-Dry® -pehmusteen ainutlaatuinen patentoitu tekniikka on ylivoimainen muihin vedenkestäviin kipsituotteisiin nähden, ja siksi Delta-Dry® on paras valinta hoitoalan ammattilaisille.

Lisätietoja saat klikkaamalla oikealla olevia esikatselukuvia.

HYDRATION RESPONSE -TEKNIIKKA

Sorbion Sachet®’s -haavasidosten erittäin imukykyinen ydin koostuu mekaanisesti muokatuista selluloosakuiduista ja geeliä muodostavista polymeereistä, mikä takaa pitävän sidoksen sekä tehokkaan haavaeritteen käsittelyn ja imeytymisen.

Lisätietoja saat klikkaamalla oikealla olevia esikatselukuvia.

Vapautuslauseke


Tällä verkkosivustolla saattaa olla tuotteita, joita myydään vain tietyillä markkinoilla ja toisenlaisiin käyttötarkoituksiin ja toisenlaisin rajoituksin. Aiheesta voi kysyä lisää BSN medicalin paikalliselta myyntiedustajalta.