Alkuun
  • Valitse maa
  • Navigation
  • Yhteystiedot
Press

MEDIATIEDOTTEET

BSN medical viettää 15:ttä vuottaan vahvassa tuloskasvussa

Luxembourg, 13.5.2016

  • Maailmanlaajuinen hoitotuoteyritys jatkaa kansainvälistä vahvistumistaan
  • Vuoden 2015 tuotto kasvoi 12,9 % ja nousi 861 miljoonaan euroon
  • BSN:llä on nyt 6100 työntekijää 36 maassa

Maailmanlaajuinen integroitujen lääkintäratkaisujen tarjoaja BSN medical käynnisti 15. vuotensa julkistamalla terveen tuloskasvun edelliseltä vuodelta ja kertomalla, että yrityksen kansainvälisen laajentumisen jatkuu. Vahva tasainen kasvu, myönteinen valuuttakehitys ja kohdistetut yrityskaupat sekä myynnin kasvaminen BSN:n kaikilla markkinoilla nostivat yrityksen tuottoa 12,9 % 861 miljoonaan euroon. Käynnissä olevista suurista kehitys- ja tutkimustyöinvestoinneista, uusista tuotteista ja kohdistetuista yrityskaupoista huolimatta BSN:n kannattavuus kasvoi vuonna 2015.

...

Lataa koko mediatiedote

BSN medical ja Ortopédicos Futuro solmivat yhteistyösopimuksen markkina-aseman vahvistamiseksi kompressiotuotteiden franchisekaupassa

Luxemburg/Bogotá, 16.12.2015

  • ITSENÄINEN YHTEISTYÖYRITYS VAHVISTAA BSN:N KOMPRESSIOTUOTTEIDEN FRANCHISEKAUPPAA HUOMATTAVASTI KOLUMBIAN JA ECUADORIN ALUEEN VIENTIMARKKINOILLA
  • YHTEISYRITYS KIIHDYTTÄÄ KANSALLISTA JA KANSAINVÄLISTÄ LAAJENTUMISTA

BSN medical ja Ortopédicos Futuro julkistivat tänään yhteistyösopimuksen, jolla yritysten markkina-asemaa vahvistetaan Kolumbiassa, Ecuadorissa ja lähialueilla. Yhteisyrityksen tarkoituksena on vahvistaa BSN:n ja Ortopédicos Futuron kansallista ja kansainvälistä laajentumista. BSN tarjoaa osana tätä yhteistyötä markkinoille sopivan tuotteiston sekä osaamista ja resursseja. Ortopédicos Futuron panoksena on yrityksen No-Varix®-kompressiotekstiilit ja Kolumbiassa ja Ecuadorissa sijaitsevan 23 myymälän asiakaskunta.

...

Lataa koko mediatiedote

BSN medical ostaa Wright Therapy Products, Inc.:n ja vahvistaa siten asemaansa alitarjonnasta kärsivillä lymfedeema- ja vaskulaarisairauksien markkinoilla

Hampuri, Saksa, 24.11.2015

KAUPPA VAHVISTAA BSN:N JOHTAVAA MARKKINA-ASEMAA YHDYSVALTOJEN VAHVA MYYNTIORGANISAATIO NOPEUTTAA BSN:N MARKKINOILLEPÄÄSYÄ
BSN medical ilmoittaa ostavansa kompressiohoitojärjestelmien johtavan valmistajan Wright Therapy Products, Inc.:n. Hankinnan jälkeen yritys tarjoaa täyden valikoiman hoitoratkaisuja kroonisen laskimoiden vajaatoiminnan aiheuttamaan lymfedeemaan. Uusin hankinta täydentää BSN:n äskettäisiä FarrowMedin ja JoViPakin ostoja, joilla laajennetaan potilaille tarjottavien hoitoratkaisujen valikoimaa ja vahvistetaan haavanhoito- ja vaskulaarituotteiden franchisekauppaa.

...

Lataa koko mediatiedote

BSN medical täydentää lymfologiatuotteistonsa ostamalla JoViPakin®

Hampuri, Saksa, 7.9.2015

BSN:N MARKKINAJOHTAJUUS LYMFEDEEMAN HOIDOSSA VAHVISTUU VAHVA JALANSIJA KIINNOSTAVALLA JA NOPEASTI KASVAVALLA SEGMENTILLÄ
BSN medical jatkaa johtoasemansa vahvistamista lymfedeeman hoitotuotemarkkinoilla ostamalla lymfedeematekstiilien valmistajan JoViPakin®. Kauppa täydentää BSN:n kattavaa lymfologisten oireiden hoitamiseen suunniteltujen tuotteiden valikoimaa ja antaa yritykselle mahdollisuuden palvella alitarjonnasta kärsiviä ja silti kasvavia lymfedeeman päivä- ja yöhoitotuotteiden markkinoita.
BSN:n JoViPak-kauppa täydentää hyvin äskettäin julkistettua FarrowMedin ostoa, joka toi BSN:lle lymfedeeman hoitoon suunnitellun patentoidun FarrowWrap®-kompressiosidoksen.

...

Lataa koko mediatiedote

BSN medical täydentää lymfologiatuotteistonsa ostamalla JoViPakin®

Hampuri, Saksa, 7.9.2015

BSN:n markkinajohtajuus lymfedeeman hoidossa vahvistuu BSN medical jatkaa johtoasemansa vahvistamista lymfedeeman hoitotuotemarkkinoilla ostamalla lymfedeematekstiilien valmistajan JoViPakin®. Se tarjoaa vahvan jalansijan kiinnostavalla ja nopeasti kasvavalla segmentillä. Kauppa täydentää BSN:n kattavaa lymfologisten oireiden hoitamiseen suunniteltujen tuotteiden valikoimaa ja antaa yritykselle mahdollisuuden palvella alitarjonnasta kärsiviä ja silti kasvavia lymfedeeman päivä- ja yöhoitotuotteiden markkinoita. BSN:n JoViPak-kauppa täydentää hyvin äskettäin julkistettua FarrowMedin ostoa, joka toi BSN:lle lymfedeeman hoitoon suunnitellun patentoidun FarrowWrap®-kompressiosidoksen.

...

Lataa koko mediatiedote

BSN medical laajentaa edelleen lymfedeeman hoitoratkaisujen valikoimaansa ostamalla FarrowMedin

Hampuri, Saksa, 29.6.2015

BSN:n markkinajohtajuus lymfedeeman ja vaskulaarisairauksien hoidossa vahvistuu Innovatiivinen tuotevalikoima lisää mahdollisuuksia kasvavalla markkinasegmentillä BSN medical jatkaa johtoasemansa vahvistamista lymfedeeman hoitotuotemarkkinoilla ostamalla FarrowMedin, jonka patentoitu FarrowWrap® -kompressiosidossarja ja siihen liittyvät kompressiotekstiilitekniikat on suunniteltu lymfedeeman ja vaskulaarisairauksien hoitamiseen. Kauppa tuo BSN:lle lisää lymfologisten ja vaskulaaristen oireiden hoitamiseen suunniteltuja ratkaisuja yrityksen omien JOBST®- ja Elvarex®-tuotemerkkien rinnalle.

...

Lataa koko mediatiedote

BSN medical ja Terumo vahvistavat markkina-asemaansa Japanissa

Hampuri/Tokio, 31.5.2015

Yhteistyöyritys tarjoaa BSN:lle suuren kasvupotentiaalin haavanhoito- ja kompressiotuotteiden franchisemarkkinoilla Tärkeä askel myynnin kasvuun erittäin mielenkiintoisilla markkinoilla BSN medical ja Terumo Corporation julkistivat tänään tarkistetun yhteistyösopimuksen, joka vahvistaa lisää yritysten yhteistä asemaa Japanin markkinoilla. Yhteistyöyritys merkitsee huomattavaa kasvupotentiaalia BSN medicalin Advanced Wound Care -liiketoiminnalle ja tarjoaa Terumolle pitkäaikaisen oikeuden BSN medicalin laadukkaan tuotevalikoiman hyödyntämiseen. Yhteistyöyrityksen tuloksen odotetaan kasvavan merkittävästi uuden JV-myynninedistämistiimin ja sen mukana lisääntyvien myyntitoimenpiteiden myötä. Näin Terumon nykyinen 200 hengen myyntihenkilöstö saa lisää voimaa Japanin markkinoille.

...

Lataa koko mediatiedote

BSN medical ostaa Sorbion ja vahvistaa siten asemaansa haavanhoitomarkkinoilla

Hampuri, 27.11.2014

Se laajentaa BSN:n haavanhoito- ja kompressiotuotteiden franchisekauppaa johtavilla superimukykyisillä haavasidoksilla Hankinta tuo yritykselle innovatiivista tekniikkaa ja patentteja kroonisten haavojen hoitoon nyt ja tulevaisuudessa BSN medical on vahvistanut jälleen tuotevalikoimaansa kasvavilla haavanhoitomarkkinoilla ostamalla teknologiayritys Sorbionin, joka on erikoistunut kroonisten haavojen hoitamiseen käytettäviin tuotteisiin. Kauppa täydentää BSN:n äskettäin markkinoille tuomaa Cura Sul® -alipaineimuhoitojärjestelmää. Molemmat panostukset laajentavat BSN:n kokonaistarjontaa akuutteja tai kroonisia haavoja sairastaville potilaille ja parantavat yrityksen asemaa haavanhoitomarkkinoiden johtavien yritysten joukossa.

...

Lataa koko mediatiedote

YHTEYSTIEDOT

BSN medical OY
c/o Oy Essity Finland AB
Itsehallintokuja 6
FI-02600 Espoo
Suomi


 Puh: +358 10 28 70 150
 Fax: +358 10 28 70 151